El català Armand Flaujat amb Bam venç en el concurs de gossos pastors d’Ares del Maestrat

1062
PUBLICITAT

El concurs de gossos d’atura d’Ares del Maestrat va congregar ahir a centenars de persones a la Canà d’Ares. Finalment el pastor català Armand Flaujat, amb Bam, es va empotar el premi final ja que en la prova per definir el millor gos va aconseguir introduir el ramat dins del tancat. En total va aconseguir 410 punts del jurat.

El pastor morellà Ismael Boix va ser el segon classificat amb Neska a obener 293 punts, mentre que Hilari Novillo, amb Whitney va ser el tercer al demanar 284 punts.

L’organitzador del concurs, el pastor d’Ares, Juli Bayot, no va poder va poder passar a la gran final.

El concurs va comptar amb un total d’ 11 participants arribats des d’Euskadi, Navarra, la Comunitat Valenciana i Catalunya. Gossos Border Collie, Pastor Basc, Gos d’Atura Català i x van ser les races participants.

També es va lliurar el premi a la millor indumentària, que enguany va recaure en la figura del pastor basc Jose Mari Bengoa.

D’aquesta manera concloïa a Ares tot un cap de setmana dedicat als gossos pastors. Els assistents han pogut gaudir d’un concurs de dibuix sobre el món del pasturatge, de menús especials als restaurants del municipi i, per descomptat, del concurs.

El concurs d’Ares s’ha consolidat com una de les cites obligades en el calendari de concursos de gossos d’atura de tot Espanya. El vencedor, Armand Flaujat, va destacar el nivell que congreta tots els anys a la localitat castellonenca.

El pastor d’Ares, Juli Bayot, també manté el seu nivell. Sense anar més lluny es proclamava, fa uns dies, vencedor del concurs de gossos d’atura d’Agres, a Alacant.

04-IMG_146503-IMG_145802-IMG_145501-IMG_1452