El Capsigrany protagonista del cap de setmana de l’agenda cultural online de Vilafranca

200
Vilafranca es queda a casa
Vilafranca es queda a casa

Vilafranca continua amb la programació cultural a través del canal de Youtube “Vilafranca és queda a casa”. Aquest cap de setmana, les activitats se centren en el festival de teatre Capsigrany. Així, a les 18.30h arribarà 20 anys de Capsigrany primera part; a les 19h Berta Gil i Javier Soligó interpretaran l’obra “La Confessió”; a les 19.30h serà el torn de posar-se davant de la càmera d’Anna Folch i Laura Cubertorer amb “Marxar de Casa”; a les 20h es visualitzarà la segona part de 20 anys de Capsigrany; a les 20.30h Adrià Bayot i Zaira Fabregat escenificaran “Si vull” i a les 21h es podrà gaudir de la tercera part de 20 anys de Capsigrany.

Les activitats continuaran el diumenge a les 19h amb “Xa quin any!” de la Xalera i a les 20.30h el grup de teatre de Sant Antoni interpretarà el sainet “Confusió en la clínica dental”.

El canal de Youtube “Vilafranca és queda a casa” compta fins ara amb 68 vídeos publicats de temàtiques d’allò més diverses com literatura, gastronomia o esport; té 490 subscriptors i ha aconseguit les 29.162 visualitzacions.