El Campionat de Futbol 3 Ciutat de Morella engega el dissabte la 10a edició

298
El Campionat de Futbol 3 Ciutat de Morella engega el dissabte la 10a edició
El Campionat de Futbol 3 Ciutat de Morella engega el dissabte la 10a edició

El Campionat de Futbol 3 Ciutat de Morella compleix aquest any el seu 10 aniversari. Aquest torneig junta xiquets i xiquetes nascuts entre el 2006 i 2011 per a competir durant el dissabte, 9 de juny, i gaudir de l’esport amb una jornada de futbol al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I organitzada per Els Ports F. C. A més, el Festival de Patinatge, el diumenge a les 17.00 hores, completa l’agenda esportiva d’aquest cap de setmana.

La regidora d’Esports, Lola Viñals, ha destacat que “el Campionat de Futbol 3 Ciutat de Morella és molt important, ja que junta molts xiquets i xiquetes de tota la comarca per a conviure i gaudir del futbol”. D’aquesta manera, l’edil ha comentat que “uns 165 xiquets i xiquetes participaran en aquesta competició que compleix el 10 aniversari, fruit de l’èxit de participació de les edicions anteriors”. Finalment, Viñals ha aprofitat per a “agrair a Els Ports F. C. La seua implicació en l’organització d’aquesta competició, així com fomentar el futbol base durant tot l’any perquè els més menuts puguen realitzar activitats esportives”.

Convenis de col•laboració amb entitats esportives
El divendres passat, l’ajuntament de Morella va signar els convenis anuals de col•laboració amb el Morella Futbol Club i la Societat Esportiva Espemo. Així, amb aquestos es dóna suport a les diferents associacions que realitzen activitats de diferents disciplines a la ciutat. Mitjançant aquest acord, el consistori i les distintes entitats es comprometen a realitzar activitats i impulsar diferents esports, així com poder utilitzar els espais esportius municipals com el Centre Lúdic i Esportiu Jaume I o el camp de la Fàbrica Giner.