El 21 de setembre s’obri matrícula a la UJI per a majors a Vilafranca i Morella

165
UJI per a majors ELS PORTS

El pròxim 21 de setembre s’obri el termini de matriculació de la Universitat per a Majors de la Universitat Jaume I per a la seu dels Ports (Morella i Vilafranca).

Des d’ací fem una crida a tots els majors de 55 anys d’aquestes dues poblacions, i les del seu voltant, perquè us animeu a unir-vos a aquest projecte educatiu, cultural i formatiu.

Per què? Perquè a més de les assignatures troncals, que afavoreixen l’ampliació de coneixement i l’actualització dels mateixos, tindràs la possibilitat de participar en trobades amb altres estudiants, visitar museus, poblacions amb valor cultural i patrimonial, realitzar tallers pràctics; com el de Música Activa, Tablets o Periodisme en Internet.

Perquè més enllà de les classes, hi ha jornades de convivència en les quals s’accentua el paper socializador d’aquests cursos. Així com el projecte “Passejant i aprenent”, que també promou la comunicació i la convivència entre els alumnes i la transmissió de coneixements a les generacions més joves.

Perquè l’exercici mental i igual o més important que l’exercici físic dins del procés de fer-nos majors saludablement.

I perquè per a aprendre, divertir-se, fer nous amics, ampliar les vostres mires, i exercitar la ment… no fa falta que us desplaceu 100 kms fins a la Universitat, sinó que la UJI porta la Universitat fins a vosaltres, fins als vostres pobles.

Com dir que no a semblant oportunitat?

El dia 2 d’octubre començarà la docència a Morella, no ho dubtes i participa d’aquesta oportunitat. Pots informar-te en la pàgina web: mayores.uji.es o en el telèfon 964729321.