Edo (PSPV-PSOE) destaca el “fort suport” del Govern socialista als agricultors i ramaders de Castelló amb les reduccions fiscals de l’IRPF 2020

204

Nota de premsa del PSPV-PSOE provincial

La senadora i vicesecretària del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Ana Edo, ha destacat el “fort suport” del Govern socialista de Pedro Sánchez als agricultors i ramaders de Castelló a través de l’ordre de mòduls de l’IRPF 2020 que recull importants reduccions per a estos sectors. “Una mesura històrica i sense precedents que suposa la rebaixa fiscal més gran que hi ha hagut mai per a estos sectors, des que existeix el sistema de tributació”, ha afegit.

Edo assenyala que “el principal objectiu del Govern d’Espanya és eixir d’esta crisi sense que ningú es quede arrere i, en esta situació d’excepcionalitat, estos sectors, tan importants a la província de Castelló i fonamentals per a afrontar el repte demogràfic, també estan en la nostra agenda política. Són sectors clau que ajuden a evitar l’èxode rural, i no els abandonarem a la seua sort”.

A més, Edo ha valorat que agricultors, agricultores, ramaders i ramaderes “ens hagen assegurat la provisió d’aliments i begudes de qualitat i a bastament, mantingut un excel·lent nivell d’exportacions, contribuint al PIB d’Espanya i a la seua recuperació, demostrant no el seu compromís i capacitat”.

Cal recordar que esta mesura se suma a la rebaixa del 20% autoritzada ja pel Govern per a ajudar als sectors afectats per la crisi sanitària i beneficia als agricultors i ramaders que tributen per este règim d’estimació objectiva agrària de l’IRPF; i les ajudes a la primera instal·lació de joves agricultors de la Generalitat Valenciana.