Dura derrota de l’Amateur del Vilafranca a casa amb el Benassal (0-4)

780

L’Amateur del Vilafranca perdia 0-4 el derbi de proximitat amb el Benassal el passat diumenge 22 de novembre.

L’11 inicial el van formar Hassan, Ivan, Hector, Andreu, Nicolas, Javi Nadal, Adrian Gil, Pau, Borja, Gabi i Hamid.

També van jugar Mihai, Victor Garcia, Sergi, Enric i Ximo.

El partit va tindre un guió semblant al d’Albocàsser amb el rival marcant als primers minuts i una primera part prou roina dels vilafranquins que va acabar amb 0-2.

A la segona part, bons minuts dels vilafranquins que van tindre aproximacions perilloses per a posar-se al partit pero les rematades de Hamid, Victor Garcia i Sergi no es van poder concretar.

El Benassal va marcar en les seues úniques arribades, per deixar el 0-4 final.

El proper partit l’havien de jugar els de Mené a Rosell pero ha estat ajornat per un positiu d’un jugador del Vilafranca que ja no va participar al darrer partit.