Dia del Llibre a la biblioteca de Vilafranca

176

 

La biblioteca de Vilafranca ha celebrat el Dia del Llibre. Enguany s’ha arribat als 1.000 socis. Per este motiu el concurs de punts de llibre que es convoca anualment ha tingut com a temàtica la xifra. El premi del punt de llibre ha recaigut enguany en Martina Fabregat Miralles, de 6 anys. La regidora de Cultura, Betlem Pons, ha estat l’encarregada de realitzar el lliurament del premi. Els 1.000 socis no només són de la localitat, sinó també de nombrosos municipis veïns, tant de Castelló com de Terol. Mitjançant un sorteig s’han repartit elements promocionals per donar a conèixer la biblioteca.

Des de la biblioteca s’ha destacat el bon funcionament del Club de Lectura. Es tracta d’una iniciativa que ha comptat amb la col·laboració de Rosario Milián.

A més cada soci de la biblioteca té a la seua disposició un detall. D’altra banda s’ha lliurat un premi a la sòcia més jove ia la de més edat.

-Xarop Teatre

Per celebrar el dia del llibre s’ha viscut un contacontes a càrrec de Xarop Teatre.

-Sopar literari

El proper dia 20 al restaurant l’Escudella tindrà lloc el sopar literari. Serà al restaurant l’Escudella i la participació serà lliure.