Cultura i seguretat de la mà a l’estiu vilafranquí

879
Espectacle Aigua a Vilafranca
Espectacle Aigua a Vilafranca
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Vilafranca ha presentat a veïns, veïnes i visitants una completa agenda cultural durant aquest peculiar i diferent estiu 2020.

Seguint sempre totes les mesures de seguretat recomanades enfront de la Covid19, com poden ser l’ús de mascareta i el respecte de les distàncies de seguretat entre persones, Vilafranca ha gaudit amb actuacions musicals, teatres, tallers, presentacions literàries i nits de cinema. Entre moltes altres activitats, el grup El Diluvi ha triomfat malgrat la pluja prèvia de la vesprada, la plaça de bous ha acollit diverses activitats com un increïble espectacle de l’aigua i els més xicotets han gaudit com mai amb Portsxinel·la. A més, l’alberg La Parreta ha realitzat rutes guiades teatralitzades al patrimoni de la pedra seca i l’Oficina de Turisme ha continuat donant a conéixer el ric patrimoni històric – cultural del municipi amb visites a l’Església Parroquial o les Sales Gòtiques de l’Ajuntament, on, a més, s’ha pogut gaudir d’exposicions fotogràfiques.

L’alcaldessa, Silvia Colom, ha ressaltat que és “un orgull” haver pogut dur a terme totes les activitats realitzades “amb una gran participació i respecte cap a les mesures de seguretat enfront de la Covid19 dels i les participants”. “A Vilafranca hem apostat per realitzar una agenda cultural diferent i adaptada però que fera gaudir a grans i xicotets per igual”, ha indicat l’alcaldessa, qui ha afegit que el balanç “que realitzem és molt positiu ja que la cultura, el civisme i el respecte han anat de la mà en un estiu atípic com aquest”.

Les activitats s’han realitzat amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura. Així mateix, cal destacar el treball realitzat per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament per a preparar la programació i organitzar i coordinar els esdeveniments amb les mesures de seguretat recomanades enfront de la Covid19. Cal recordar també que Vilafranca és Capital Cultural Valenciana durant tot el que queda d’any.

El Diluvi a Vilafranca