Cultura, gastronomia i esport en l’agenda d’activitats online de Vilafranca

492
Vilafranca es queda a casa
Vilafranca es queda a casa
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Vilafranca ha presentat una completa agenda d’activitats per al pont de maig. Amb el lema “Vilafranca es queda a casa” veïns, veïnes i tots aquells seguidors del canal de Youtube de l’Ajuntament podran gaudir de la cultura, la música, la gastronomia o la literatura.

Així, demà divendres dia 1, a les 11h hi haurà estiraments amb Irene Montoliu, a les 12h Emilio Pons ensenyarà a cuinar un deliciós plat, a les 17h Laura Cubertorer oferirà un curs d’iniciació a la fotografia amb el mòbil i a les 19h hi haurà una visita guiada per Guillem Monferrer al retaule de la Mare de Déu del Llosar.

El dissabte la jornada començarà a les 12h amb el contacontes “Un viatge emocionant” amb Aina Farias. Anna Folch tornarà a les 18h amb un tutorial de Amigurumi i a les 19h Sergio Altaba posarà la música amb un ‘tardeo’ Sessió Al Perxi.

El diumenge, Pablo Andrés oferirà a les 11h una classe de GAP+Tàbata i a les 12h des de l’equip de Serveis Socials Bàsics d’Atenció Primària de la Mancomunitat Comarcal Els Ports s’ensenyarà el repte dels 15 dies amb una proposta per a millorar l’autoestima. A la vesprada, a les 17h Javier Soligó oferirà un tutorial d’aquarel·les amb café; a les 18h Bàrbara Monfort recomanarà un llibre a tots els espectadors i a les 19h hi haurà un concert de la Unió Musical.

Canal de Youtube de l’Ajuntament de Vilafranca: https://www.youtube.com/channel/UCLWbocfsMdYVn_CWXd_NNMg