Cultura amplia el nombre de llibres que es poden descarregar gratuïtament des d’eBiblio

898
PUBLICITAT

Nota de premsa Generalitat Valenciana

La Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha ampliat el nombre de títols que es poden descarregar en la plataforma gratuïta d’eBiblio perquè la ciutadania puga llegir sense eixir de casa, i també el nombre de llicències dels títols més demandats, perquè el temps d’espera siga menor.

S’han incorporat 350 nous títols a l’oferta de lectura digital, que, en aquests moments, està composta per 2.738 llibres electrònics, 235 audiollibres, 34 vídeos i 26 revistes.

eBiblio és un servei gratuït de préstec de llibres electrònics en línia oferit a través de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana, que està coordinat pel Ministeri de Cultura i la Generalitat Valenciana. És accessible 24 hores al dia, 7 dies a la setmana i 365 dies a l’any a través d’Internet i permet la lectura tant en línia com a través de descàrrega.

La plataforma tecnològica permet accedir al catàleg i prendre en préstec les principals novetats editorials en format digital per a poder-les llegir en diferents dispositius: tauletes, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics.

Com es pot accedir a eBiblio?

Qualsevol persona que dispose de carnet de persona usuària de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana pot fer ús d’eBiblio a la Comunitat Valenciana.

Si no es disposa del carnet de persona usuària actualment, i amb caràcter excepcional i temporal, es pot enviar un correu electrònic amb les dades (nom, cognoms, DNI, adreça i correu electrònic) a infoxlpv@gva.es i sol·licitar un carnet per una duració de sis mesos.

La Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana proporcionarà una clau que es podrà utilitzar com a contrasenya per a accedir a la plataforma de préstecs de llibres electrònics.