CON DIOS ME ACUESTO, CON DIOS ME LEVANTO…

727
El Ministre de l'Interior, Jorge Fernàndez Diaz
PUBLICITAT

-Pau Sancho, Candidat a les primàries de la coalició Compromís-

Con Dios me acuesto, con Dios me levanto, con la Virgen María y el Espíritu Santo.

Recordeu aquest prec? A mi m’ha vingut al cap al llegir que el ministre Fernández Díaz ha condecorat una marededéu, i ja en van dos.
Jo, del fet que el ministre condecore maredeuetes, BONA PENA EM PASSO.

Tots i totes sabem que el Partit Popular està fermament lligat a l’Església catòlica i l’Església condiciona la postura dels Populars front a nombroses lleis, com la llei de l’avortament. Era una de les més avançades i respectuoses amb els drets de les dones, i l’Església no va tardar a posar el crit al cel contra ella. Amb l’arribada al govern dels Populars, ha aconseguit fer-la més restrictiva.

Un altre cas és el de la coneguda com a llei del matrimoni homosexual. Criticaren no només la llei sino tota mena de família que no fóra la tradicional, formada per home i dona. Van fer misses, epístoles, congressos de la família… fins que aconseguiren que el Partit Popular recorreguera la llei al Tribunal Constitucional.

No entenc què pinta l’Església ficant-se en la nostra legislació si ells ja en tenen una de pròpia. Amb dir que és pecat, prou. No entenc per què consentim que l’Església tinga tots els privilegis que té. Per què esta institució no paga els mateixos imposts que la resta de la societat? Per què permetem que continuen furtant edificis i propietats escripturant-los al seu nom sense tindre cap dret? Per què mantenim el concordat amb el Vaticà? Per què deixem que entren en les escoles públiques i adoctrinen els xiquets i les xiquetes? Com és possible que mantinguem concerts amb col·legis catòlics? No ho hem de permetre ni un dia més.

És molt important que fem fora del govern central tota aquesta gent que durant anys, amb governs del PP i també del PSOE, han afavorit i permès totes aquestes malifetes. És imprescindible tindre una veu d’esquerres, alta i clara a Madrid per poder fer realitat el somni de viure en un estat laic. Ara més que mai és el moment de separar d’un cop per sempre l’Església dels poders públics.

Contra totes aquestes coses #AlcemLaVeu