Compromís Vilafranca en contra dels pressupostos 2019

848
PUBLICITAT

Segons ha fet saber el grup Compromís de Vilafranca en les votacions dels pressupostos del municipi per a l’actual exercici 2019 s’han posicionat en contra de l’alta inversió en el Parador de Festes. 

Tal és així, que el grup polític fa referència a dues ajudes a la despoblació, de 73.519 euros per part de la Generalitat i 100.900 euros de la Diputació de Castelló, que des del seu punt de vista haurien d’emprar-se en altres actuacions diferents a la construcció del Parador. 

Així les coses, Compromís aposta per invertir aquestes ajudes en temes com el foment del cooperativisme i empreses privades, assessorament a emprenedors, cursos de formació dirigits a possibles ocupacions en el municipi, adequar infraestructures per a construir granges, fer un banc de terres, solucionar el problema de la Bassa/Depuradora i invertir en la millora de voreres i carrers. 

Després de la votació dels pressupostos municipals es va decidir que la inversió majoritària es destinarà al Parador de Festes, en contra dels desitjos de la formació política. 

Finalment, des del grup Compromís s’assenyala que aquests pressupostos segueixen la “filosofia de l’alcalde Óscar Tena: fer un poble amb equipaments esportius i lúdics, bàsicament, i no fer les infraestructures necessàries per al creixement econòmic del poble, tampoc com totes i tots poden veure, invertir en voreres i carrers”.