Comença la campanya de prevenció del càncer de mama a Morella

132
Vista de Morella
Vista de Morella

Nota de premsa Ajuntament de Morella

  • L’ajuntament coordina les cites de les veïnes per a la revisió i facilita el desplaçament fins a l’Hospital de Vinaròs
  • 175 dones s’han inscrit per a les revisions, les quals es realitzaran entre el 3 i el 12 de novembre

L’Ajuntament de Morella coordina un any més la campanya de prevenció del càncer de mama per a les veïnes de la localitat. D’aquesta manera, el consistori, des de la regidoria de Benestar Social i Promoció de la Salut, coordina les visites a l’Hospital de Vinaròs i el desplaçament per a afavorir l’accés a les mamografies al major nombre de dones possible. En aquest cas, 175 dones, les quals acudiran a realitzar-se aquesta prova des del tres fins al 12 de novembre.

La regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut, Malú Blasco, ha destacat que “cada any més dones s’inscriuen en aquesta campanya de prevenció del càncer de mama per a fer-se les mamografies, repartides entre els set dies”. L’edil ha explicat que “cada any informem a totes les dones sobre aquesta campanya i facilitem l’accés a l’Hospital de Vinaròs on s’han de realitzar les mamografies” i ha afegit que “enguany, a més, seguirem totes les mesures i protocols de seguretat enfront de la COVID-19 i evitarem riscos de contagi en el desplaçament fins a l’hospital”. Malú també ha remarcat que “les mamografies ajuden a detectar a temps una malaltia tan freqüent com és el càncer de mama, la qual cosa augmenta les possibilitats d’èxit en els tractaments”.

S’ha de destacar que, per a realitzar el desplaçament coordinat des del consistori, les dones que ho necessiten s’han d’inscriure a les oficines d’Igualtat i de Benestar Social. Així, des d’aquestes s’organitzaran els desplaçaments amb les diferents mesures de seguretat per a evitar contagis de la COVID-19. A més, cal recordar que, des de fa anys, l’Ajuntament de Morella dóna suport a aquestes revisions. Així, coordina les cites i posa els mitjans necessaris de desplaçament fins a Vinaròs.