Colomer ressalta la rehabilitació de la Fàbrica Giner per a transformar-la en un “espai d’acceleració empresarial, innovació i formació”

707
PUBLICITAT
  • Colomer ha visitat les obres de la Fàbrica Giner, on se situarà el Centre de Turisme i Innovació Mediterrani Rural Els Ports

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat “l’important treball de Turisme Comunitat Valenciana per a rehabilitar l’oblidada Fàbrica Giner de Morella”; un projecte que permetrà transformar aquest espai en “una zona d’acceleració empresarial, innovació, formació i per a generar futur lligat al sector turístic”.

Així ho ha constatat Colomer, durant la seua visita a les obres de la Fàbrica Giner, on se situarà el nou Centre de Turisme i Innovació Mediterrani Rural Els Ports.

El titular de Turisme ha assenyalat que “recuperar i reinventar un espai abandonat i oblidat com és la Fàbrica Giner perquè tinga una altra vida com un espai de referència, de innovació, de qualificació i d’esperança per al món rural ens ompli d’orgull”.

Així mateix, ha ressaltat que el nou centre suposarà “el despertar del món rural”, al mateix temps que ha posat l’accent que es tracta “de l’únic espai de tot el país d’aquestes característiques en el món rural”.

Colomer ha incidit que “el turisme rural és el gran valor afegit que té la Comunitat Valenciana i Els Ports és una referència absoluta per a invertir” i ha recalcat la importància de “recuperar la Fàbrica Giner de Morella perquè els joves que queden treballant a l’interior en el sector turístic, generant economia i futur”.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat “el gran treball que ha fet Turisme Comunitat Valenciana per a recuperar aquests edificis de la Fàbrica Giner, patrimoni industrial i que es pose en valor en un projecte com és el futur CdT”.

El responsable de Turisme també ha comprovat la instal·lació del dinosaure Allosaure, de 8 metres, que ha impulsat Turisme Comunitat Valenciana.

Colomer ha assenyalat que aquest dinosaure “forma part del producte turístic Camins de Dinosaures impulsat per Turisme, que compta amb fins a 30 recursos en tota Comunitat i que tracta de posar en valor allò que ens fa ser diferents i que connecta amb la història i la paleontologia amb un turista familiar”.

El secretari autonòmic de Turisme també ha visitat les obres de la Torre Redona, que s’executen amb una ajuda de 40.000 euros amb càrrec al programa 1 de la línia d’ajudes a entitats locals de Turisme Comunitat Valenciana.

Colomer ha explicat que “aquest és un projecte molt bonic per a posar en valor l’enorme patrimoni artístic que té Morella, per a posar-lo en valor com a reclam turístic”.