Cinctorres demana als contactes d’infectats per COVID-19 que ho comuniquen al consultori mèdic

1149
Cinctorres
PUBLICITAT

A Cinctorres continuen les mesures per a frenar la propagació del Covid-19. Des del Centre de Salut demanen que qualsevol persona que sospite haver estat en contacte amb persones positives, entre els dies 28,29,30 i 31 de desembre, cride al Centre o Consultori de Cinctorres.

Es considera contacte estret haver estat sense mascareta més d’un quart d’hora, sobretot si ha sigut en un lloc tancat. També s’informa que és molt important prendre’s la temperatura i qualsevol símptoma de constipat, es demana per favor, que es posen en contacte amb el metge a aquests telèfons: Centre de Salut Forcall 964336200 o al Consultori Cinctorres 964336287.

Al mateix temps, el Consistori de la localitat també fa saber a tota la gent que necessite que se li tire el fem, a causa de l’actual situació del Covid, que es pose en contacte amb l’Ajuntament avui fins a les 14 hores. D’aquesta manera es faran càrrec de la tasca les persones encarregades. Per a poder agafar el fem s’han de seguir aquestes indicacions: posar dues bosses a les escombraries, utilitzar guants i deixar-la a la porta de casa.