Castelló Ruta de Sabor posarà en valor la gastronomia provincial a través de ‘8 xefs 8 plats’

436
Castelló Ruta de Sabor posarà en valor la gastronomia provincial a través de '8 xefs 8 plats'
Castelló Ruta de Sabor posarà en valor la gastronomia provincial a través de '8 xefs 8 plats'
PUBLICITAT

La Diputació de Castelló valorittzarà i divulgarà l’excel·lent i variat patrimoni gastronòmic provincial amb motiu de la sisena edició de la iniciativa ‘8 xefs 8 plats’. Coorganitzada per Castelló Ruta de Sabor, la marca de productes impulsada per Javier Moliner des de 2013 per a promocionar Castelló com el millor rebost del mediterrani i recolzar als productors locals, aquesta proposta convertirà Benicàssim el pròxim 28 de juny en l’epicentre gastronòmic provincial.

Els Xefs membres, són: Modesto Fabregat (Arbequina, Castellón), Fernando Molina (La Cuina de Fernando, Castellón), Javier Simón (Hotel Martín el Humano, Segorbe), Balbina Cano (Casa Rabitas, Nules), Asier Manzanos (El Vasco, Vila-real), Emilio Miralles (Al d’Emilio, Vila-real) i Carlos Gutiérrez (Casa Roque, Morella). David Remolar (Mármara, Moncofa), el Sumiller, José Vicente Giménez (Voramar, Benicàssim) i la Cap de Sala, Ana García (María de Luna, Segorbe).

Cal assenyalar que les cinc edicions anteriors s’han celebrat a Moncofa (Mármara, Agosto 2015. Chef José Manuel Martí), Segorbe (Hotel Martín el Humano, Febrero 2016. Chef Javier Simón), Grau de Castelló (Sala Opal, Julio 2016. Chef Fernando Molina), Morella (Casa Roque, Febrero 2017. Chef Carlos Gutiérrez) i La Vall d’Uixó (La Gruta, Julio 2017. Chef David Gor).

Quant als Xef Convidat que han participat, aquesta iniciativa ja ha implicat en altres edicions a Begoña Rodrígo (La Salita, València), Evarist Miralles (El Bollit, Oliva-Pego), Miguel Barrera (Cal Paradís, Vall d’Alba), Vicent Guimerà (Antic Molí, Ulldecona), i Raúl Resino (Raúl Resino, Benicarló).

L’esdeveniment compta amb l’assessorament de Vicente Martínez, president de Vindicas (Associació de Distribuïdors de Vins de Qualitat de Castelló i Província) i del periodista Raúl Puchol, qui exerceix de mestre de cerimònies presentant els plats que es van a degustar durant la celebració de l’esdeveniment.

En aquesta ocasió Miguel Martí, serà el Xef Amfitrió, reconeixent-li com a pioner en la revolució gastronòmica en els esdeveniments socials, innovant en el concepte i desenvolupant projectes que fins a la seua implantació eren desconeguts en la nostra zona.

El Xef Infiltrat es donarà a conèixer dues setmanes abans de la celebració de l’esdeveniment.