Castellfort celebrarà les seues festes del 22 al 27 d’agost

152

DiaDia

Entre el 22 i el 27 d’agost Castellfort celebrarà les seues festes patronals. La comissió de festes ha avançat a les xarxes socials el programa d’actes. Abans, el dia 19 hi haurà un aperitiu amb corro de vaques i discoteca mòbil. Al cartell s’han donat a conèixer els tres bous cerrils que s’exhibiran als festesjos. El bou de la “Colla Joves i Uelos” serà de la ramaderia de “El Gallo”. El bou de la comissió pertany al ferro de Germán Vidal i té com a nom “Sultán”. Finalment el bou patrocinat per l’Ajuntament rep el nom de “Guionista” i també és de la ramaderia de Germán Vidal.

El 22 d’agost el parc infantil i l’actuació de l’Associació Musical Cinctorrana centraran el rpograma. El dia 23 serà la jornada dedicada a les disfresses amb un sopar de pa i porta.

El 24 d’agost serà un dia complet amb encierro infantil, parc infantil, desfilada infantil de disfresses i xocolatada, prova del bou cerril de El Gallo, bou embolat i disco mòbil. Divendres dia 25 començarà amb el corro de vaques i seguirà amb la prova del bou de German Vidal, la desena edició del Mesó del Vi, el bou embolat i el showman El Serrutxo. El dissabte dia 26 arribarà amb la prova del bou de German Vidal, la festa de la tapa i la cervesa, el bou embolat i l’orquestra La Clave, amb entrada gratuïta.

El dia 27 el popular raïmet tancarà el programa de festes.