Castell de Cabres rebrà 65.000 euros per a reformar el carrer Major

875
Visita de José Martí a Castell de Cabres
Visita de José Martí a Castell de Cabres
PUBLICITAT
  • El president de la Diputació va visitar la localitat dels Ports

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, va visitar Castell de Cabres per conéixer de primera mà el resultat de les obres d’anys anteriors del Pla 135, que han consistit bàsicament en la pavimentació de diferents vials de la localitat, entre ells la plaça de l’Església. A la localitat dels Ports, a més de signar al llibre d’honor, va fer balanç del primer any de govern en el qual, segons considera, han beneficiat als pobles més menuts gràcies als canvis de criteri de repartiment dels recursos del Pla 135 i l’adhesió al Fons de Cooperació Municipal.

Així, va assenyalar que Castell de Cabres rebrà 65.000 euros per a eliminar les barreres arquitectòniques del carrer Major i per a despesa corrent. L’increment per a la població és de 10.000 euros respecte a la quantitat rebuda a través del Pla 135 l’any passat. Quant al Fons de Cooperació Municipal, la població rebrà 3.400 euros.

Martí va estar acompanyat en la visita pel titular de Cooperació i Concertació amb els Ajuntaments, Ximo Huguet, i els diputats Santi Pérez i Ruth Sanz, així com l’alcaldessa del municipi, María José Tena, i els alcaldes dels municipis veïns d’Herbers i Vallibona.