#CAPTURANTELSPORTS, el concurs de fotografia que revoluciona les xarxes socials

331
PUBLICITAT

Els Ports És Autèntic, la marca turística de la Mancomunitat Comarcal Els Ports, va llençar una segona edició de concurs de fotografia el passat 7 de juny baix el lema #CAPTURANTELSPORTS. 

Amb aquesta iniciativa es busca promoure tots els atractius de la comarca a través de la participació de visitants i residents. Avui dia, a mitjan concurs, s’han presentat més de setanta fotografies d’allò més diverses. 

A més, durant aquestes setmanes passades i les properes s’estan compartint vídeos al perfil d’Els Ports És Autèntic de Facebook, Twitter i Instagram de fotògrafs de la comunitat donant consells professionals per ajudar i animar a tothom qui vulga participar. 

A banda de presentar fotografies, totes aquelles persones que cliquen m’agrada a les publicacions de les imatges participants, estan votant-les i, per tant, col·laborant amb el concurs. L’organització recorda que el darrer dia per presentar fotografies és el 31 de juliol i les bases es poden consultar a: http://www.elsports.es/va/concurs-de-fotografia-2021/