Capsigrany 2014: La llavor del teatre entre els xiquets de Vilafranca

493
PUBLICITAT

Xiquets de Vilafranca1 Xiquets de Vilafranca2 Xiquets de Vilafranca3 Xiquets de Vilafranca4

Vilafranca cova el teatre en els xiquets i xiquetes. El Capsigrany s’ha convertit en una llavor que ha despertat l’escena entre els més menuts. De fet, en la primera jornada del festival ells van ser els protagonistes. Al col · legi Don Blasco de Alagón dels alumnes de primària van assistir al contacontes musical d’Els Carrasclaets, un grup que va repetir actuació dissabte i diumenge.

Els xiquets i xiquetes també van ser els protagonistes de la primera representació del Capsigrany. Durant tot l’any el pallasso Nandet, de la mà d’Esport i Diversió, ha dirigit un taller en què els escolars de Vilafranca han perdut la vergonya davant el públic. I per demostrar-ho a la Casa de la Cultura de Vilafranca van sortir a escena amb la seva primera obra. El títol de l’obra ja ho deia tot “Començant a fermentació teatre”. I van començar al festival, davant els seus éssers estimats, però ho van fer amb molt pocs anys.

Després va arribar la inauguració del festival que també va comptar amb els nens. Un acte senzill que va donar pas a Clown in Libertà, dels italians de Teatro Necessario. Va ser un concert interromput per les divagacions còmiques dels músics.