Cap setmana amb victòria a Atzeneta i derrota a Catí per a l’Amateur del Vilafranca (1-3) i (4-2)

799

L’Amateur del Vilafranca ha recuperat aquestos dies de Pasqüa els partits que tenia ajornats.

Divendres 2 els vilafranquins s’imposaven per 1-3 al Porrejat d’Atzeneta, en un partit en el que els vilafranquins van ser molt superiors.

D’inici van jugar Kameni, Nicolas, Victor Garcia, Hector, Hassan, Javi Nadal, Adrian Gil, Diego, Hamid, Edo i Borja.

També van jugar Pau, Gabi, Jorge i Gonzalo.

Adrian Gil va tindre l’ocasió més clara per als vilafranquins pero es va trobar amb el porter local. L’Atzeneta marcava l’1-0 de penal al minut 31. 2 minuts més tard, bona jugada de Borja que culminava Edo per fer l’1-1. A poc del descans, Nicolas amb un gran llançament des de fora de l’àrea anotava l’1-2.

A la segona part, moltes faltes dels locals amb només 1 groga. Borja va marcar l’1-3 al minut 83 i Victor Garcia era injustament expulsat al minut 97.

Dilluns 5 derrota per 4-2 a Catí, en un partit amb opcions fins l’últim minut. Amb algunes baixes respecte al partit d’Atzeneta, els vilafranquins van arribar 2-0 perdent al descans. A la segona part moltes ocasions de gol abans del 2-1 que marcava Andreu de penal. Els catinencs feien el 3-1 al minut 82, després Borja anotava el 3-2 i al 91 Hamid llançava una falta directa que anava travesser després de tocar el porter local. A 1 del final arribaria el 4-2 definitiu.

El proper partit per als de Mené serà el derbi comarcal al Pla de Mig Ull de Cinctorres, segurament el diumenge 11 d’abril a les 17h.