Bernabé Sangüesa pren possessió com a alcalde de Morella

338
PUBLICITAT

Bernabé Sangüesa, del partit Independents per Morella, ha pres possessió del càrrec d’alcalde de Morella i liderarà l’equip de govern de la XII legislatura de la ciutat. Així, el ple d’avui inicia una nova corporació municipal amb cinc regidors del PSPV-PSOE, quatre d’Independents per Morella i dos del Partit Popular.

El ple d’avui ha començat amb la constitució de la mesa d’edat formada pels edils de més i menys edat. D’aquesta manera, Joan Carles Marcobal i Bernabé Sangüesa han constituït aquesta. A continuació, la resta de membres han promés o jurat el càrrec. Per a finalitzar l’acte, han celebrat la votació de l’alcalde amb sis vots per a Bernabé Sangüesa, d’Independents per Morella, i cinc per a Rhamsés Ripollés, del PSPV-PSOE.

Pel que fa a la nova corporació, els cinc regidors i regidores del PSPV-PSOE són Rhamsés Ripollés, Mari Carmen Escuder, Joel Pascual, Ana Adell i Joan Carles Marcobal. Els quatre d’Independents per Morella són Bernabé Sangüesa, Javier Amela, Ana Belen Soro i Ruth Martínez. Finalment, els dos del PP són Jesús Ortí i Jesús Lecha.