Bernabé Sangüesa: “M’he presentat als llocs de treball perquè vullc viure ací i és una porta oberta al futur”.

131
Presa de posesió de l'Alcalde de Morella
Presa de posesió de l'Alcalde de Morella
PUBLICITAT

L’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, ha explicat a DiaDia la seua visió sobre el fet de presentar-se a les borses d’ocupació que ha convocat l’Ajuntament de Morella. Ho podeu escoltar ací:

Aquesta és la transcripció de les seues paraules a aquest diari:

“És una caça de bruixes. Des del primer dia en el qual entrarem al govern de Morella han fet el possible per fer-nos mal. El que és trist és que va a fer-se mal a les persones. A mí concretament, als membres del meu equip, a familiars i amics. És molt trist i seguim així per desgràcia.

L’explicació a aquesta notícia és senzilla. Els dictàmens de la Comissió Europea obligaven a l’Ajuntament a fer fixes a molts llocs de treball, ja que ara estan tots com a temporals.

El que va obligar a l’anterior equip de govern ere a fer unes bases i a publicar-les per estabilitzar a les persones que estaven en el seu lloc de treball. Hem de recordar que no és per a nous llocs de treball, ni llocs de treball de funcionariats, sinó per a regularitzar a les persones que ja estan treballant a l’Ajuntament de Morella, que ja estan treballant ací i que continuaran, ja que la puntuació màxima és per a qui estigue en eixe lloc de treball com aixina serà. De fet, creiem que seran les que guanyaran la seua plaça i les que continuaran al seu lloc de treball”.

Jo com a particular quan es va traure la bossa per part de l’anterior equip de govern, va ser en 2022, jo ja vaig tindre la intenció de presentar-me. Tots esperavem que arribara abans, però se van esperar per a fer-ho després de les eleccions, a pesar que els treballadors i sindicats els ho demanaven que ho feren abans. Quan nosaltres vam arribar vam traure tot el que hi havia preparat per part del PSPV, el govern anterior. En eixe lloc jo em presento perquè hi ha alguns que igual tenien la intenció de ser alcaldes per a tota la vida, però jo no, jo estic ací perquè estimo al meu poble i vullc fer algo per al meu poble, ja siga un any, quatre, vuit o els que faça falta. Després soc una persona que vol viure ací i és una porta oberta de cara al futur. Soc conscient que no tindré una bona puntuació en la majoria de dels llocs de treball, ja que no he treballat a l’administració pública. Per tant, els punts que tinc per treballar a una administració pública és no cap. Per tant es quedarà ahí per al futur, i si d’aci 10 anys – 12 te criden perquè s’ha jubilat una persona i s’ha quedat aquest lloc vacant podràs avaluar si t’interessa o no treballar en això, perquè estas en un treball que no t’agrada o per condicions t’interessa més.

Recalcar que m’he presentat als llocs que crec que seria útil per al meu poble, com per exemple estar en el museu rebent a la gent o també estar de peó d’obra construint un carrer. Són llocs de treball d’allò més normal, imprescindibles, per a un ajuntament. És algo injustificat aquest rebombori i amb interessos polítics clarament. Sinó no haguera arribat on ha arribat. L’explicació és eixa, que és ben senzilla”.