Ball, patrimoni i fotografia en el cap de setmana de Vilafranca

261
Diàlegs dels Ports – Presentació del llibre “El Sàhara. La terra promesa”
Diàlegs dels Ports – Presentació del llibre “El Sàhara. La terra promesa”

L’agenda del cap de setmana de Vilafranca arriba carregada d’activitats per a tots els públics i gustos. Així, avui divendres 17 de juliol a les 19h la Casa Social acollirà la presentació del llibre “El Sàhara. La terra promesa” en un diàleg social en el qual participaran el seu autor, Vicent G. Devís, l’advocada en Drets Humans Cinta Monferrer i el veí sahrauí de Vilafranca, Nabi Fec Embarec.

Demà a les 19h, a les sales gòtiques de l’Ajuntament s’inaugura l’exposició fotogràfica “Anant per casa” de Jesús Tena. Aquesta es podrà visitar fins al 13 de setembre en horari de dimecres a dissabte de 10h a 14h i de 17h a 20h i els diumenges de 10h a 14h. El ball arribarà també demà dissabte amb un Bureo Popular des de les 22h a la plaça d’En Blasc organitzat per l’Associació Intercomarcal de Bureo La Iglesuela – Vilafranca.

El patrimoni local també serà protagonista aquest cap de setmana. I és que el diumenge, a les 18h, es durà a terme una visita teatralitzada per l’entorn de la Pedra en sec organitzada per la Parreta i l’Ajuntament.

Cal assenyalar, a més, que durant tot el cap de setmana serà possible també conéixer el Museu de la Pedra en sec, l’Església Santa Maria Magdalena i l’Ajuntament. Per a reservar visita i obtindre més informació cal consultar amb l’Oficina de Turisme per telèfon en el 964 44 14 32 o en el correu electrònic: vilafranca@touristinfo.net.