Avancen les actuacions de millora del santuari de Vallivana

548
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L’ermitori comptarà amb nous serveis públics accessibles a persones amb mobilitat reduïda
Aquestes obres compten amb 20.161 euros de pressupost del pla d’inversions de l’Ajuntament de Morella i l’Associació Mare de Déu de Vallivana

L’Ajuntament de Morella i l’Associació Mare de Déu de Vallivana van aprovar el passat mes de juliol el pla d’inversions per a millorar el santuari de Vallivana. D’aquesta manera, les obres van començar al mes de setembre i avancen a bon ritme amb la instal·lació dels lavabos accessibles a les persones amb mobilitat reduïda com a principal actuació. El pla per a l’any 2020 inclou diferents actuacions amb un pressupost de 20.161 euros.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Joan Carles Marcobal, van visitar ahir aquestes obres. Així, Joan Carles ha destacat que “es tracta d’una actuació necessària per a millorar les diferents instal·lacions i edificis de Vallivana”. L’edil ha explicat que “l’obra més important és la instal·lació dels nous lavabos per a donar servei a aquelles persones que visiten el santuari, ja que els actuals del bar presentaven alguna dificultat”. El regidor també ha remarcat que “s’han executat altres actuacions com la millora de la teulada de l’edifici de l’antic quarter, de manera que cada any s’actuarà en els diferents espais de l’ermitori”.

Cal explicar que el Santuari de Vallivana és un espai molt especial per als veïns i veïnes de Morella i està situat a 20 quilòmetres de la ciutat. En aquest ermitori resideix la Mare de Déu de Vallivana, patrona de la ciutat, la qual es visita cada any al mes de maig en la tradicional Rogativa.