Arriba la festa de Sant Cristóbal a Vilafranca

81
PUBLICITAT

Aquest cap de setmana Vilafranca acollirà la festa dels conductors i conductores que dona la benvinguda a l’estiu vilafranquí. La celebració de Sant Cristóbal marca l’inici d’una temporada de germanor, és per això que la majoralia de Sant Cristóbal 2024 ha programat unes jornades plenes d’activitats per a gaudir al màxim.

El dissabte s’iniciarà amb el clàssic dinar de socis al parador de festes, on els i les participants podran gaudir d’un menú amb una carrillera com a plat principal. En acabar, els i les assistents acudiran a la plaça de bous per a gaudir d’una capea i, en finalitzar aquesta, d’un berenar. A més, la nit de Sant Cristóbal es caracteritza per ser una de les tres nits a l’any quan es balla el Ball Pla a la plaça d’En Blasc. Així doncs, després del Ball Pla, la nit finalitzarà amb la música de l’orquestra la ‘Monkey Band’ i del DJ Sergi al Parador.

El diumenge 30 començarà la jornada de devoció al sant. Així, a les 10 h eixirà la processó de Sant Cristóbal des de la Plaça d’En Blasc fins a l’ermita de la Mare de Déu del Llosar, on es farà la missa i la benedicció dels vehicles.

Aquesta celebració es pot dur a terme gràcies a l’organització de la Majoralia de Sant Cristóbal 2024 i a la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i dels comerços del municipi, que aporten el seu gra perquè tots i totes puguen gaudir al màxim de la festa que dona la benvinguda a l’estiu vilafranquí.