Arriba a Vilafranca la 8a edició del Festival de Música 775

576
VIII Festival de Música 775
PUBLICITAT

La Casa de Cultura i les Coves del Forcall acolliran a intèrprets locals i internacionals

El 30 i 31 de juliol i l’1 d’agost, Vilafranca tornarà a gaudir de la música, la cultura i el patrimoni gràcies al Festival de Música 775 dirigit per Pere Joan Carrascosa.

Durant aquests dies hi haurà set actuacions diferents. Obriran el Festival els joves germans vilafranquins Sofia i Marc Monfort, que ens delectaran amb el piano i la flauta, respectivament, el divendres 30 a les 18 h a la casa de la cultura. Aquest mateix dia torna el cinema a la fresca a la Plaça de Bous a les 22 h, on es projectarà Fantasia 2000 de Walt Disney, una pel·lícula on es presenten interpretacions de diferents obres musicals.

El dissabte 31 de juliol a la casa de la cultura tindrà lloc, a les 12 h el concert de la pianista Karla Martínez, una artista ja reconeguda internacionalment i guardonada en diferents premis. Eixa vesprada, a les 18 h a les Coves de Forcall, la cantautora feminista Javiera Bobadilla “La pájara” actuarà envoltada del paratge natural del poble. El dissabte el tancaran, a la nit, les cordes. Actuaran Evgenia Epshtein amb el violí, Arturo Millán amb la viola i Vida Vujic i Pere Joan Carrascosa amb violoncels, que ens delectaran amb dues obres d’Anton Arensky i Alexandre Glasunow.

El diumenge 1 d’agost, a les 12 h a la casa de la cultura tindrà lloc l’actuació del trombonista Rubén Prades junt amb la pianista Karla Martínez, que interpretaran diverses obres com ballada op.62 de E. Bozza o la Sonatine de J. Castérède. Finalment, el Festival el tancarà a les 19 h al parador de festes el grup Spanish Brass un quintet de música de cambra més consolidats del panorama musical internacional. Està format pels dos trompetistes Carlos Beneró i Juanjo Senra, Manuel Pérez amb la trompa, Inda Bonet amb el trombó i, amb la tuba, Sergio Finca.

L’accés al festival es lliure i gratuït fins que es complete l’aforament.