Aproven les bases del concurs de cartells de promoció de l’Anunci a Morella

616
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

El ple ordinari del mes de setembre de l’ajuntament de Morella es va celebrar ahir amb la vista posada en l’any de l’Anunci del 55 Sexenni. Com moltes veïnes i veïns que ja elaboren les disfresses i carrosses, l’ajuntament inicia els preparatius d’este any tan especial. D’aquesta manera, el consistori va aprovar les bases del concurs de cartells anunciadors d’aquesta festa que tindrà lloc el 27 d’agost del 2023. Aquestes marquen les característiques que han de complir els projectes, així com els passos a seguir per a participar, els premis i la composició del jurat. Així, l’objectiu d’aquest és, també, tindre la imatge i el material necessari per a promocionar l’Anunci abans de finalitzar l’any.

Cal explicar que, una vegada aprovades les bases, aquestes s’han de publicar al Bulletí Oficial de la Província de Castelló (BOP), la qual cosa donarà inici al termini de presentació dels projectes. Aquest termini finalitzarà el divendres 18 de novembre i el dimarts 6 de desembre està previst l’acte públic que donarà a conéixer el cartell guanyador a la Sala del Justícia de l’ajuntament de Morella. A més, hi ha diversos premis dins d’aquest certamen, de manera que l’autor o autora del cartell guanyador obtindrà 1.000 euros, el millor artista morellà en rebrà 500, el millor cartell realitzat per l’alumnat de l’IES Els Ports, 200 euros, igual que el millor del CEIP Mare de Déu de Vallivana.
Les bases s’han confeccionat amb el suport d’especialistes, altres ajuntaments i associacions de disseny. A més, hi ha una marcada intenció de facilitar la participació amb l’entrega del material en format digital i físic en tamany DIN A4. Finalment, s’ha previst una exposició amb els millors cartells que s’iniciarà amb l’acte de l’entrega de premis.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “estem ja en un temps molt especial per a les morellanes i morellans que mirem a l’Anunci del pròxim any 2023” i ha afegit que “iniciem prompte el concurs de cartells per anunciar aquesta festa tan important i també començar la promoció al més prompte possible des de l’inici de l’any de l’Anunci”. L’edil ha explicat que “el 6 de desembre anunciarem el cartell guanyador, així com la Sala del Justícia acollirà l’exposició amb els millors projectes presentats, junt amb els cartells premiats de la resta de categories”. Finalment, ha volgut “animar a professionals i centres educatius a participar en aquest concurs i presentar les creativitats del cartell anunciador de l’Anunci del 55 Sexenni de Morella”.