Apicultura, art a la tàpia o per què no ser enginyera a l’estiu cultural de Villores

367
Estiu actiu juliol Villores
PUBLICITAT

L’ajuntament de Villores ha llançat una sèrie d’activitats per a tots els públics per al mes de juliol. Conta la regidora de cultura, Paula Blasco, que s’han programat les diferents accions entre juliol i agost per tal que estiguen ben repartides.

La programació de juliol es centra al voltant de quatre activitats i dues exposicions. El dia 19 es portarà a terme un taller de dolços saludables a les 19.00 h, per a poder assistir cal una inscripció prèvia que trobareu a l’ajuntament. El 22 es celebra una reunió participativa a les 11.30 per a dissenyar la tàpia. Una setmana després, tindrà lloc una gimcana en perspectiva de gènere al pavelló. Per a aquesta activitat també cal la inscripció en l’ajuntament. Per a acabar amb les activitats, l’últim dia del mes es realitzarà l’Apimostra, una jornada cultural dedicada a les abelles on es projectarà la pel·lícula Honeyland.

Quant a les exposicions, la primera està disponible des del 7 fins el 23 de juliol. Aquesta rep el nom de “Ingenieria … ¿Por qué no?”, i està situada als baixos de l’ajuntament. Es pot visitar als matins de dilluns a divendres. L’altra exposició, ‘L’exili il·lustrat’, tindrà lloc del 26 de juliol a l’1 d’agost arreu de tot el poble.