Anuncien a Vilafranca l’obertura del primer hotel BDSM d’Espanya i ofereixen internaments per a dones

1036

Hotel L'Om

FEU CLIC ACI PER LLEGIR L’ARTICLE DE PRESENTACIÓ A LA REVISTA “CUADERNOS DE BDSM” A partir de la pàgina 49

El Castell de Roissy, és el nou hotel BDSM que el dia 1 celebra la seva festa d’inauguració a Vilafranca. El BDSM resumeix les sigles dels termes Bondage; Disciplina i Dominació; Submissió i Sadisme; i Masoquisme. La notícia apareixia publicada a la revista Quaderns del BDSM del passat mes de juny. En aquesta publicació es remarca que es tracta de contingut per a adults. L’esdeveniment també s’ha anunciat en la comunitat social https://fetlife.com/, dedicada al BDSM i el fetitxisme.

El Castell de Roissy s’ubica a l’antic Hotel L’Om, al costat de l’ermita de la Mare de Déu del Llosar de Vilafranca. Els promotors de la iniciativa pretenen, segons anuncien en l’esmentada revista, que els assistents a les pràctiques de BDSM “poguessin ser ells mateixos, sense convencionalismes, impediments o regles d’una societat que per la seva ignorància i hipocresia, tem el que desconeix, radicalitza el que tem i condemna el que li sembla moralment reprovable ”

El promotor de la iniciativa apunta en el seu article, on signa com Phsyco que “n, esperonat per la meva esclava i esposa Perversa, després d’estudiar la situació, realitzar un pla de viabilitat econòmic, i posar molts ciris pasquals a “Sant Frenillo”, em vaig embarcar en aquesta aventura ”

L’aventura obrirà les portes l’1 de d’agost. La festa d’inauguració s’anuncia per a 40 persones, que és la capacitat de l’hotel. Els promotors buscaven a Vilafranca un lloc “apropiat, idoni, tant per la seva ubicació com per la seva discreció”. L’hotel és al costat de la carretera CV-15 Vilafranca-Anglesola, a 200 metres de l’ermita.
El dia 1 hi haurà tallers, exhibicions i un sopar de gala. Segons anuncien: “Disposem d’una masmorra publica de 500m2 equipada amb sis punts amb ancoratges de suspensió, diversos poltres de tortura i creus de Sant Andreu distribuïdes per la sala, en què els nostres clients poden gaudir dels seus jocs, exhibir i compartir experiències amb els altres hostes, i tres masmorres privades, cadascuna amb un poltre, una creu i un ancoratge de suspensió, per gaudir d’una forma més íntima. Per motius de salut i higiene, hem prescindit d’equipar la nostra zona de jocs amb estris d’ús íntim ”

-Internaments per a dones

Els promotors de la iniciativa anuncien també internaments per a dones. Ho fan així: “per a totes aquelles dones submises que vulguin fer realitat la seva fantasia de ser Ô, el Castell de Roissy, obrirà les seves portes perquè realitzin les seves fantasies amb els nostres internaments de tres a cinc dies”

L’hotel realitza ofertes de cap de setmana i també ofereix la possibilitat d’organitzar microbusos si hi ha grups nombrosos. Ofereix la possibilitat d’apropar als hostes des de l’estació de Castelló, l’aeroport de València i realitzar la volta. .

-El castell de Roissy

El Castell de Roissy ja apareix en la Història d’O, on es relaten pràctiques. En Història d’O es narra com O, raptada pel seu propi amant i conduïda al tenebrós castell de Roissy, és sotmesa a tortures, humiliacions i violacions col · lectives que ella accepta resignada, per amor als dos homes als quals successivament considera el seu amo: Renée i Sir Stephen