Almassora reconeix a Laura Cubertorer Folch després de proclamar-se campiona autonòmica de gimnàstica rítmica

1014
Laura Cubertorer Folch amb l'alcaldessa d'Almassora, Susanna Nicolau i el regidor Xavier Trenco
PUBLICITAT

La jove ja prepara l’exercici grupal per al torneig autonòmic del pròxim novembre

-Nota de l’Ajuntament d’Almassora-

El passat mes de juny Laura Cubertorer Folch es va proclamar campiona autonòmica de gimnàstica rítmica per equips, una assoliment que l’Ajuntament d’Almassora ha reconegut a la jove. L’alcaldessa, Susanna Nicolau, i l’edil d’Esports, Xavier Trenco, han rebut a la gimnasta i s’han interessat per les seues pròximes metes, entre les quals es troba la de competir per la victòria en la categoria de conjunts el pròxim mes de novembre, quan se celebrarà el campionat autonòmic Trofeu Federació Bàsic Cadet.

Laura Cubertorer treballa ja en la preparació de l’exercici grupal, en el qual participen altres quatre gimnastes. La almassorina porta practicant gimnàstica rítmica des dels quatre anys i després d’onze anys immersa en aquesta categoria esportiva assegura que li agradaria convertir-se en entrenadora i formar el seu propi club a Almassora.

Nicolau i Trenco li han fet lliurament d’un lot de productes promocionals del municipi i han reconegut la seua evolució en els últims anys. “Laura porta tres anys aconseguint arribar al podi i enguany l’ha coronat, la qual cosa demostra que és una esportista tenaç”, ha assegurat l’alcaldessa. Per al regidor, la gimnasta “representa els valors de l’esforç i la disciplina i esperem que la seua il·lusió per millorar servisca d’exemple per a altres joves almassorins”.