Albocàsser premiarà la millor imatge dels ametlers en flor per a promocionar el producte local

74
PUBLICITAT

El termini per a presentar les fotografies, que han d’estar preses en el terme municipal, finalitza el 29 de febrer

L’Ajuntament d’Albocàsser ha convocat el V Concurs de fotografia l’Ametler florit a Albocàsser. La capital de la comarca de l’Alt Maestrat és un referent provincial en el cultiu de l’ametler de secà. Basa la seua economia en l’agricultura i la ramaderia i, per això, duu a terme la Fira de l’Ametla, on aquesta és el seu producte principal. Amb aquesta nova edició del certamen fotogràfic, el consistori vol posar en valor “l’espectacle que ens ofereix la naturalesa”, al qual a vegades no donem el valor que mereix.

La Regidoria de Fires i Promoció Local assenyala en les bases que pot participar qualsevol persona major de 16 anys en modalitat de fotografia amb tècnica lliure però sempre amb l’ametler en flor com a protagonista. A més, és obligatori que el paratge fotografiat es trobe dins del terme municipal d’Albocàsser i puga ser reconegut.

Les persones interessades han de presentar les seues obres en format digital al correu electrònic info@albocasser.es amb un màxim de dues imatges per cada autor. Les fotos aspirants han d’anar acompanyades del nom de l’autor/a i les seues dades de contacte.

El termini de presentació finalitza el 29 de febrer a les 14 hores. Un dia després, el jurat es reunirà per a valorar les tres millors fotografies. La millor puntuada rebrà un lot de productes de la terra valorat en 100 euros.