Castelló Ruta de Sabor organitza el IV Cicle formatiu en truficultura. La formació es dividirà en dos tallers.
El primer porta per títol “Aspectes a tindre en compte en la realització de nius. Pràctiques en microscòpia” i es desenvoluparà el divendres 31 de gener a les 17h al Centre de Desenvolupament, Informació i Promoció Rural de l’Alt Palància, a Villanueva de Viver. Participaran com a ponents Virginia Espinosa, enginyera tècnica forestal, truficultura tècnica, i Sara Molina, enginyera tècnica forestal, tècnica en truficultura.
El segon es desenvoluparà al Cedes d’Albocàsser el 7 de febrer a les 17h. Es tracta d’una introducció a l’edafologia: conéixer i emprar la terra per a una plantació trufera. Sara Molina, enginyera tècnica forestal, tècnica en truficultura serà la ponent.
Les places estan limitades així que es requereix inscripció prèvia a través del següent enllaç: castellorutadesabor.dipcas.es