Cartell IV Cicle formatiu en truficultura
Cartell IV Cicle formatiu en truficultura

Castelló Ruta de Sabor organitza el IV Cicle formatiu en truficultura. La formació es dividirà en dos tallers.

El primer porta per títol “Aspectes a tindre en compte en la realització de nius. Pràctiques en microscòpia” i es desenvoluparà el divendres 31 de gener a les 17h al Centre de Desenvolupament, Informació i Promoció Rural de l’Alt Palància, a Villanueva de Viver. Participaran com a ponents Virginia Espinosa, enginyera tècnica forestal, truficultura tècnica, i Sara Molina, enginyera tècnica forestal, tècnica en truficultura.

El segon es desenvoluparà al Cedes d’Albocàsser el 7 de febrer a les 17h. Es tracta d’una introducció a l’edafologia: conéixer i emprar la terra per a una plantació trufera. Sara Molina, enginyera tècnica forestal, tècnica en truficultura serà la ponent.

Les places estan limitades així que es requereix inscripció prèvia a través del següent enllaç: castellorutadesabor.dipcas.es