Així va ser la vuitena Festa de la Penya Taurina de Vilafranca

619
PUBLICITAT

DiaDia

El passat dissabte 2 de juny, la Penya Taurina de Vilafranca realitzava la seua festa anual, que enguany arribava a la seua vuitena edició.

Els actes van començar pel matí amb una capea a la Plaça de Bous. Després tenia lloc el dinar de socis que enguany estava obert al públic en general.

De vesprada, la Plaça de Bous acollia un desafiament entre les ramaderies de Fernando Machancoses de Xest, Miguel Parejo de Cabanes i German Vidal de Cabanes. Tots tres ramaders van portar 4 vaques i 1 bou, algunes de cert prestigi al món del bou al carrer. Els rodadors van fer que els animals pujaren la piramide i el tablao i fins i tot alguns van saltar el banc. El guanyador va ser Miguel Parejo. Després, al Parador de Festes va haver un tardeo molt concorregut amb mesón de la tapa i mesón del vi, amb l’actuació del grup Zambra Fusión.

Els actes de la Festa de la Penya Taurina de Vilafranca d’aquest 2018 van acabar de nit al Parador de Festes amb l’actuació de Grupo La Sede 2.0 i la discomòbil Eclipse.

Aquesta associació vilafranquina compta amb 43 socis adults i 7 xiquets, el número de membres ha augmentat de forma notable respecte a anys anteriors.