Aigua de Benassal col·labora amb la II Volta Ciclista a Vilafranca i la cursa de muntanya “Benassal Font de Vida”

3302
Aigua Benassal
Aigua de Benassal
PUBLICITAT

-Al voltant de 600 corredors, caminants i ciclistes es hidrataran en el recorregut amb Aigua de Benassal

Aquest cap de setmana Aigua de Benassal estarà present en dos destacats esdeveniments esportius que se celebren a l’interior de Castelló.

A la mateixa localitat de Benassal, on es troba la deu de l’aigua, col·labora amb els organitzadors de la XIV cursa de muntanya “Benassal Font de Vida” i la quarta edició de la marxa no competitiva.

Entorn de 400 corredors i caminants podran hidratar amb Aigua de Benassal mentre recorren els paisatges de muntanya de l’interior castellonenc. D’aquesta manera Aigua de Benassal col·labora amb el Club de Muntanya de Benassal en l’organització de l’esdeveniment.

La cursa de muntanya de Benassal s’enquadra dins de la Lliga Castelló Nord de Curses de Muntanya, una competició que recorre tots els pobles de l’interior de la província de Castelló.

-II Volta Ciclista a Vilafranca

D’altra banda Aigua de Benassal també estarà present a la II Volta Ciclista a Vilafranca, que se celebra els dies 25 i 26. En aquest cas la marca dóna suport a una competició en la qual es fomenta el ciclisme cadet. Entorn de 170 joves de 15 i 16 anys correran pels virades carreteres de la comarca dels Ports

Aigua de Benassal mostra, així, el seu compromís amb el Club Ciclista Picaio i el ciclisme de base. Les qualitats d’Aigua de Benassal la fan especialment recomanable per a les dietes dels esportistes i ajudaran els esforçats de la ruta.

Aigua de Benassal dóna suport als clubs esportius en el desenvolupament d’aquest tipus de proves.