Agricultura concedirà 234.000 euros a les organitzacions professionals agràries en 2024

59
La sequera afecta la ramaderia i l'agricultura
La sequera afecta la ramaderia i l'agricultura
PUBLICITAT
Les ajudes, de caràcter anual, financen les accions realitzades per estes entitats en benefici dels interessos generals de l’agricultura

La Conselleria d’Agricultura, Ramaderia i Pesca destinarà 234.000 euros per a ajudes a les organitzacions professionals agràries de la Comunitat Valenciana que duguen a terme accions que beneficien els interessos generals de l’agricultura.

L’orde d’ajudes ha sigut publicada este dimarts en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Estes subvencions cobriran les accions dutes a terme per les organitzacions professionals agràries de la Comunitat Valenciana que s’hagen o hagen de desenvolupar-se entre el 15 de novembre de 2023 i el 15 de novembre de 2024.

Seran subvencionables totes les actuacions que contribuïsquen a la professionalització de l’agricultura valenciana, així com a la vertebració del sector agrari.

En este sentit, les ajudes cobriran actuacions en matèria de gastos de funcionament, activitats de formació i representació agrària, adquisició de bibliografia, difusió de l’assegurança agrària entre els seus socis, l’afiliació en organitzacions d’àmbit estatal i europeu en defensa del sector agrícola i ramader de la nostra comunitat, així com la participació en organitzacions interprofessionals agràries.