Activitats, xerrades i tallers al voltant de la igualtat gènere als Ports

705
Informació d'Igualtat ELS PORTS
Informació d'Igualtat ELS PORTS
PUBLICITAT

Les tres agències d’igualtat de la comarca dels Ports, la de la Mancomunitat Comarcal Els Ports, la de l’Ajuntament de Vilafranca i la de l’Ajuntament de Morella han realitzat durant tot l’estiu diverses activitats per parlar i posar sobre la taula tot el relacionat amb la igualtat de gènere entre dones i homes.

Entre elles, una de les darreres ha estat la xerrada sobre micromasclismes que s’ha dut a terme a Cinctorres. Una trentena de persones han participat en l’acte on s’ha explicat l’origen dels micromasclismes, els diferents tipus i s’han citat exemples per a poder detectar-los.

Xerrada sobre micromasclismes a Cinctorres

A més d’aquesta activitat hi ha hagut, entre d’altres, un taller de defensa personal a Villores, un de control de l’estrés a Forcall, una xerrada sobre jocs igualitaris a Vallibona, un contacontes amb perspectiva de gènere a La Mata o un taller d’equitat i diversitat a Castellfort.

Totes aquestes activitats i altres de noves es poden trobar penjades a les xarxes socials de la pàgina «Igualtat ELS PORTS». Per exemple, de cara al setembre s’ha programat una activitat sobre igualtat a Vilafranca que realitzarà l’espai feminista de formació Calandra. Serà el 12 de setembre i servirà per a crear un grup de persones que es constituïsquen com a agents de canvi per la igualtat. La inscripció es tanca el 28 d’agost.

Cartell de l’activitat planejada per al setembre a Vilafranca

La pàgina de Facebook “Igualtat ELS PORTS” té un mes de vida i el seu objectiu és informar de les diferents activitats, campanyes, actes, formacions i, en definitiva, de l’actualitat en matèria d’igualtat a la comarca dels Ports. Altres xarxes per a consultar aquesta informació és a través d’Instagram a la pàgina @igualtatelsports, al canal de Youtube Igualtat als Ports, on es pot trobar el programa de ràdio “Parlem d’Igualtat als Ports” o a Twitter @IgualtatPorts.