L’Amateur del Vilafranca suma la primera victòria al golejar al Ribera (4-1)

667

Primera victòria de la temporada per al CF Vilafranca que va derrotar per 4-1 al Ribera el passat diumenge 29 de setembre.

D’inici van jugar Adrian Monfort, Bruno, Hector, Mateu, Nicolas, Andreu, Jorge Porcar, Adrian Gil, Sergi, German i Planell.

També van participar Pau, Borja, Gabi i Ivan.

Els vilafranquins es van avançar al marcador al minut 5, amb un gol de Planell. Al 14, German posava el 2-0 al marcador. Després, el conjunt visitant va tindre alguna acció de perill a baló parat. A 1 per al descans, Jorge Porcar aprofitava una indecisió entre la defensa i el porter per anotar el 3-0.

A la segona part, German després d’una gran jugada personal de Borja marcava el 4-0. El Ribera va errar un penal i després va marcar el 4-1. Als últims minuts, els vilafranquins van tindre algunes oportunitats d’ampliar el marcador.

El proper partit serà aquest divendres 4 d’octubre al Camp del Temple de Les Coves de Vinromà.