Vilafranca ja te majoralia de Sant Cristóbal 2025

32
PUBLICITAT

Aquesta setmana s’ha anunciat la nova majoralia de Sant Cristóbal 2025. Estarà formada pels veïns i veïnes del poble Marta Tena, Mireia Morraja, Arantxa Bordás, Berta Gil, Carlos Gisbert, Víctor Garcia, Fernando Ibáñez, German Prades, Javier Lucas, Lucia Andres, Ana Altaba, Mar Zandalinas, Sonia Garcia, Mateu Andrés, Raul Llopis, Pau Roda, Nerea Gargallo, Albert Mestre, Mar Besó, Marc Sanchis, Ana García i Bruno Querol.

Aquesta majoralia serà l’encarregada de fer al poble gaudir amb la festa dels conductors i conductores que dona la benvinguda a l’estiu vilafranquí. La celebració de Sant Cristóbal marca l’inici d’una temporada de festa, és per això que aquesta majoralia sempre prepara un cap de setmana per a gaudir al màxim.

Aquesta festa comença amb el clàssic dinar de socis, una capea a la plaça de bous i un berenar. A més, la nit de Sant Cristóbal es caracteritza per ser una de les tres nits a l’any quan es balla el Ball Pla a la plaça d’En Blasc. Així doncs, després del Ball Pla, la nit sempre finalitza amb una actuació musical. Al dia de després, es fa la jornada de devoció al sant. Així, es fa la típica processó de Sant Cristóbal amb vehicles des de la Plaça d’En Blasc fins a l’ermita de la Mare de Déu del Llosar, on es fa la missa i la benedicció dels vehicles.