L’Amateur del Vilafranca inicia la pretemporada empatant 2-2 a Albocàsser

652

El CF Vilafranca començava la pretemporada visitant el Camp de la Planeta d’Albocàsser on aconseguia empatar 2-2 el passat diumenge 13 de setembre.

A l’equip que dirigeix José Francisco Martorell “Mené” van participar Mihai, Adrian Gil, Hector, Victor Garcia, Nicolas, Andreu, Pau, Gabi, Ivan, Borja i Edo. També Villa, Jorge, Javi Nadal i Camilito.

Els vilafranquins van imposar un ritme alt al baló encara que sense crear massa perill a la porteria visitant. L’ocasió més clara va ser un xut d’Andreu que va ixir alt. L’equip local va sorprendre en 2 jugades ràpides la defensa vilafranquina als últims minuts de la primera part i s’arribava amb 2-0 al descans.

A la segona part, els visitants van dominar amb molta claredat i Edo va marcar dos gols en 13 minuts per posar l’empat a 2 al marcador. Villa i Gabi van tindre bones oportunitats, mentre l’Albocàsser enviaria una pilota al travesser.

El partit va tindre aforament reduït de públic a 60 persones, control de temperatura així com l’impossibilitat d’usar les dutxes dels vestuaris.

El proper partit serà també a domicili, davant el Vinaròs, equip de Primera Regional, el diumenge 20 de setembre a les 17h a la Ciutat Esportiva de Vinaròs.