750 persones al Sopar del Bou en el dia dels Kintos i Kintes a Vilafranca

219

DiaDia

Ahir dijous, era el dia de Sant Roc, patró de Vilafranca. També el dia dels kintos i kintes 2018 “Kinta palla i a dormir”.

De vesprada van haver les finals de la Botifarra i el Guinyot als bars Avenida i Centro. També es van disputar les finals del Campionat de Futbolí.

La Kinta 2018 va portar un corro de la ramaderia dels Germans Bellés de Torre d’En Besora i la vesprada va estar amenitzada per la Xaranga Herederos del Conyac.

A la Tasca del Carrer Torreta es realitzava el Campionat de Tatxa i a l’entorn del Portalet de Sant Roc es resava el Rosari.

Per la nit, a la Carpa de Festes, 750 persones van participar del Sopar del Bou, el·laborat per Casa Enrique i que va comptar amb la música de la Xaranga Curtsdoit de Betxí.

Els actes es tancaven amb la Discomòbil Bandalay amb dues parts diferenciades, primer música dels 70-80-90 i després Latin Show.

Avui divendres, és el Dia de les Paelles. Molta activitat taurina amb el desafiament de ramaderies entre els Germans Asensi d’Orba i German Vidal de Cabanes que organitza l’Associació de Cadafals 8 de setembre. A més, també hi haurà la prova del bou de Francisco Sánchez.

A la Tasca del carrer Torreta arriba el torn de la Festa Basca amb els aizkolaris i pintxos.

A continuació es realitzarà un brenar sopar oferit per l’Assocació de Cadafals.

Els actes per avui divendres es tancaran amb el bou embolat i l’actuació de l’Orquestra Centauro a la Carpa de Festes.