7 nous positius de Covid-19 a Castelló

321

Nota de premsa Generalitat Valenciana

  • Sanitat suma 92 altes en una nova jornada sense que es notifiquen morts per coronavirus
  • S’han registrat 16 nous casos positius de coronavirus a la Comunitat Valenciana i el total ascendeix a 11.598
  • Dels casos confirmats, 7 corresponen al brot de Castelló i dos al de Rafelbunyol

La Comunitat Valenciana viu una nova jornada sense que es notifiquen defuncions per coronavirus, per la qual cosa el número total segueix en 1.475 persones. Al mateix temps, cal comptabilitzar 92 altes que eleven ja a 16.716 el nombre de persones curades des de l’inici de la pandèmia. Per províncies: 2.350 a Castelló, 5.604 a Alacant i 8.756 a València, a les quals cal sumar 6 altes a persones desplaçades.

D’altra banda, aquest dimarts s’han confirmat 16 casos nous de coronavirus: 7 a Castelló (1.629 en total), 3 a la província d’Alacant (3.974 en total) i 6 a la província de València (5.992 en total). A més, cal sumar 3 no assignats anteriors, ja que dos d’ells s’han reassignat aquest dimecres a la província de València.

D’aquesta manera, en aquests moments queden actius 306 casos, la qual cosa suposa un 1,6% del total de positius.

El nombre de persones ingressades als hospitals valencians a hores d’ara és de 53, 7 d’elles a les unitats de vigilància intensiva: 6 a la província de Castelló, 1 d’elles a l’UCI; 25 a la província d’Alacant, d’elles 4 a l’UCI; i 22 a la província de València, d’elles 2 a l’UCI.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus han sigut 455.417, de les quals 331.976 han sigut a través de PCR i 123.441 a través de test ràpid.

Actualització de la situació en residències

Ara mateix hi ha algun cas positiu en 7 centres (0 a la província de Castelló, 1 a la d’Alacant i 6 a la província de València).

· Residents nous positius: 0
· Personal amb nous positius: 0
· Residents que han mort: 0

En aquests moments, es troben amb vigilància activa de control sanitari 4 residències a la Comunitat Valenciana: 0 a la província de Castelló, 1 a la província d’Alacant i 3 a la província de València.

Actualització brots coronavirus

Respecte al brot detectat a la ciutat de Castelló, s’han confirmat 7 nous casos positius que eleven a 23 el total de persones afectades. Des de Salut Pública continuen amb el seguiment dels contactes.

Pel que respecta al brot de l’empresa de Rafelbunyol, Salut Pública ha confirmat tres casos com a positius, encara que un d’ells és d’infecció passada. D’aquesta manera, i tenint en compte les sis altes que es van registrar aquest dimarts, són tres els casos actius confirmats, encara que queden a l’espera dels resultats de la prova sanguínia ELISA d’alt rendiment altres quatre.