300 dones de Morella es realitzaren al novembre la revisió de càncer de mama

39

L’Ajuntament de Morella torna a coordinar la campanya de revisió de càncer de mama de les veïnes de la localitat d’entre 45 i 69 anys. El consistori s’encarrega de facilitar les visites per afavorir l’accés a aquesta prova al major nombre de persones, coordinant-se amb l’Hospital de Vinaròs, i de facilitar el desplaçament a aquelles persones que no disposen de mitjans per desplaçar-se fins l’hospital Comarcal de Vinaròs. Unes 300 dones aproximadament seran citades per carta durant el mes de novembre.

La regidora de Benestar Social, Malú Blasco, afirma que “aquestes revisions tenen una gran importància i des de l’ajuntament volem que acudeixin a la revisió el màxim nombre de veïnes citades. Encara que ens agradaria també que es poguera ampliar les edats de la campanya ja que s’han detectat diferents casos per baix dels 45 anys”.

La regidora també destaca que “les mamografies ajuden a detectar a temps una malaltia tan important com és el càncer de mama, el que augmenta les possibilitats d’èxit en el tractament”.

A més, en la xerrada informativa organitzada per l’aecc de Morella es va anunciar que una vegada al mes una psicòloga de l’Hospital Comarcal de Vinaròs visitarà a Morella als afectats i familiars.