21 alumnes de Vilafranca emprenen el curs de l’UJI per a majors sense desplaçaments

256
Universitat per a majors a Vilafranca
Universitat per a majors a Vilafranca

El curs de la Universitat per a majors a Vilafranca s’ha iniciat aquest mes d’octubre. Enguany, a causa de la Covid-19 la seu dels Ports de la Universitat per a majors ha estat dividida en dues subseus, Vilafranca i Morella, per evitar juntar gairebé 50 persones en una mateixa sessió. Així, una vintena d’alumnes de la localitat assistiran a les classes de les assignatures proposades per a aquest primer trimestre.

Tot i que la majoria de les assignatures impartides seran de manera presencial, en aquesta edició també s’impartirà una matèria de manera telemàtica per mantenir les capacitats ja adquirides el curs passat de treball online. A més, la Universitat en tot moment els ofereix suport informàtic per resoldre dubtes.

En la primera assignatura, “Participació cultural activa”, impartida per Pilar Escuder, els alumnes estudiaran l’art mudèjar, molt característic a la península, i que arriba com a continuació del reconeixement del patrimoni cultural i artístic gòtic que ja es va impartir el curs passat.

A banda, al llarg d’aquest primer trimestre també es cursaran assignatures com “Família i dret: qüestions d’interès pràctic”, “Educació musical” i “Història i patrimoni del Mediterrani”, aquesta darrera online.