1562€ recaptats a la marxa Endavant de Vilafranca

89
PUBLICITAT

Vilafranca ha viscut la marxa benèfica Endavant, una marxa per recaptar fons per a la investigació contra el càncer organitzada per Mar Mestre Signes en record a la seua mare, la vilafranquina Mar Signes, vençuda per aquesta malaltia. Més de 400 vilafranquins i vilafranquines van participar en la marxa.

“Volem celebrar la increïble resposta de tots, l’energia contagiosa que ens va acompanyar durant tota la jornada i la valuosa participació de cada persona que es va animar a unir-se a la causa. Gràcies per fer-ho possible”, així expressava la seua gratitud Mar Mestre Signes mitjançant les xarxes socials de la marxa. A més, una vegada finalitzat el procés de recompte dels donatius de les inscripcions, i després del pagament de les assegurances civils individuals, les assegurances esportives, les samarretes, les bosses del corredor, els dorsals, el photocall i la plataforma d’inscripcions en línia, el donatiu final va ascendir a 1562 euros, que ja han sigut donats a l’Associació Contra el Càncer de Castelló.

Així doncs, el poble de Vilafranca ha aportat un gra de sorra a la investigació sobre aquesta malaltia recordant a la veïna Mar Signes.