Obres Públiques licita la redacció de projectes per a millorar la seguretat
Obres Públiques licita la redacció de projectes per a millorar la seguretat

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha tret a licitació la redacció de projectes de construcció d’actuacions puntuals i reforços de ferms per al Servei Territorial d’Obres Públiques de Castelló per un import total de 294.937,50 euros i un termini d’execució de 35 mesos, segons publica el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

El director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, ha explicat que aquesta licitació s’emmarca en l’objectiu de la Conselleria de millorar la seguretat vial de la xarxa de carreteres de la Generalitat, en aquest cas concret, de la província de Castelló.

En aquest sentit, Domingo ha afegit que l’objecte d’aquest contracte és definir els treballs necessaris per a redactar els projectes de construcció de millora de la seguretat vial en travessies, interseccions i trams de concentració d’accidents, a més de projectes de construcció de carril bici-passeig per als vianants per a millorar la mobilitat.

Així mateix s’han previst la redacció de tres projectes de construcció de cadascun d’aquests tipus, encara que podria variar el seu nombre en funció de les necessitats operatives que sorgisquen en la seua redacció.

Les empreses interessades podran presentar les seues ofertes fins al pròxim 5 de febrer de 2018 en la seu de la Conselleria de València (Ciutat Administrativa 9 d’Octubre, Torre 1), Alacant (avinguda Aguilera 1) i Castelló (avinguda del Mar 16).