Nota de la Diputació de Castelló

El Govern Provincial reeditarà de la mà del Col·legi Oficial de Farmacèutics un díptic informatiu amb consells pràctics

La Diputació de Castelló ha involucrat al Col·legi Oficial de Farmacèutics de la província en la seua lluita contra el mosquit tigre. Dins de la campanya de sensibilització empresa pel Govern Provincial per prevenir la proliferació d’estos insectes i combatre els seus possibles conseqüències, la institució provincial reeditarà un fullet informatiu en què inclourà recomanacions pràctiques consensuades amb els farmacèutics castellonencs.

El diputat responsable de Desenvolupament Sostenible, Mario García, s’ha reunit este migdia amb el president del Col·legi de Farmacèutics de Castelló, Sergio Marco, per tancar una col·laboració que “ens permetrà fer arribar a tots els castellonencs uns consells simples en la seua execució però molt útils a l’hora de frenar una possible plaga del mosquit tigre a la província i més ara quan l’arribada de la calor pot portar amb si a este molest insecte “.

D’esta manera, el Govern Provincial es beneficiarà del “coneixement dels farmacèutics de Castelló i de la xarxa d’atenció sanitària que teixeixen per tota la província”. No en va, els díptics que editarà el Govern Provincial es repartiran en totes les farmàcies de la província “fent de la informació i aquests consells una de les millors eines per lluitar contra una possible plaga de mosquit tigre”.

En esta línia, Garcia ha recordat que en les últimes setmanes el Govern Provincial ha intensificat les accions preventives davant la possible proliferació d’este tipus d’insectes amb l’arribada de la calor. Així, a més de campanyes de sensibilització com la dels fullets o els tallers que es realitzaran en diferents centres educatius de la província, la institució provincial facilitarà la setmana que als ajuntaments els mostrejos realitzats per descobrir possibles brots de mosquit tigre i actualitzar al mateix temps el mapa de risc provincial.