El Juvenil del Vilafranca reafirma el seu bon moment al guanyar a l’Alt Maestrat al Santa Ana de Catí (1-2)

750

El Juvenil es va imposar 1-2 a l’Alt Maestrat a Catí el passat dissabte 14 de gener.

Alineació: Adrian, Marc, Manel, Jesus, Ferran, Pau, Carlos, Mateu, Gabi, Youness i Enric Beltran.

També va jugar Sergi.

Gols: 0-1 Youness (21), 0-2 Manel (44), 1-2 (58)

Derby de proximitat que va tindre emoció fins al final amb un marcador ajustat.

Al minut 21 Youness de falta directa feia el 0-1. Els vilafranquins van controlar aquesta primera meitat i just abans del descans, Manel feia el 0-2.

A la segona part, l’Alt Maestrat marcava l’1-2 al minut 58. D’ací al final ocasions per a tots dos equips, destacant la gran parada del porter vilafranquí Adrian a llançament de falta que es colava per l’escaire, ja quasi amb el temps cumplit.

El proper diumenge 22 de gener a les 16’30h, els de David Prades i Jordi Monferrer tancaran la primera volta de la competició jugant davant el Primer Toque B al Camp del Serrito.