-Mayalde, un dels grups referents de la música tradicional, actuarà el 10 de juny

La XVIII mostra de teatre Capsigrany tindrà lloc el 9, 10 i 11 de juny de 2017 a Vilafranca. Un any més i des de fa 18 anys l’organització vol “deixar una empremta” amb una proposta variada d’espectacles de teatre de carrer, de sala, d’improvisació, musicals i munt més de propostes interessants.

El poliesportiu de Vilafranca acollirà el dissabte 10 de juny a la nit el concert d’un dels grups referents del folk de l’Estat Espanyol, Mayalde, amb quasi quaranta anys de trajectòria han donat a conéixer la música tradicional castellana per tot el món. El grup el forma una família al complet, Eusebio, el pare; Pilar, la mare; Laura i Arturo, els dos fills. Des dels seus inicis han apostat “per canviar la universitat o el que fora per la recerca de les memòries dels vells de la nostra de terra, que conservaven una part de la nostra història mai escrita al seu cap, per a poder seguir contant-la”.

Sergi Altaba ha estat l’encarregat de realitzar el cartell amb una gran petjada i lema “18 anys deixant empremta”. Per a conéixer l’actualitat del dia dia a dia es pot seguir en Instagram, Twitter o Facebook. A més d’este blog on trobareu informació sobre alguns dels espectacles. El hastag oficial de la mostra serà #Capsigrany2017.

35