Continuen les victòries del C.F. Vilafranca juvenil

711

El CF Vilafranca es va endur els 3 punts el dissabte 6 de desembre pel matí en vèncer al Camp Chencho al Semprerapid per 1-2.

Alineació: Enric Dols, Mateu, Bruno, Victor Garcia, Moha, Ivan Troncho, Pau, Victor Pardo, Enric Beltran, Miguel i Javi.

També van jugar Sergi, Youness, Ivan Monfort i Víctor Monfort.

Gols: 1-0 (4), 1-1 Javi (52), 1-2 Miguel (93)

Els vilafranquins van eixir una mica despitats al partit i els locals ho van aprofitar per aconseguir el 1-0 als 4 minuts. Després els visitants van dominar fins al descans amb ocasions clares que no van aconseguir materialitzar amb bones parades del porter del Semprerapid. Després del descans, més domini del Vilafranca, Javi marcava el 1-1 al 52. Al 66 els castellonencs es van quedar amb 10 per doble groga i els de Sergio Porcar i Carlos Barreda tindrien oportunitats per avançar-se al marcador, fins que al minut 93 Miguel marcaria l’1-2 definitiu. El proper dissabte 13 de desembre, el líder Futur Castelló visitarà el Serrito a les 15’30 hores.